Onze Oplossingen.

producten
De diversiteit van de software ontwikkeling is groot, wij leveren maatwerk software voor vooral internet en integratie toepassingen, waar een standaard product niet voldoet of simpelweg (nog) niet bestaat.

Zo ontwikkelden we een van de eerste wereldwijde internet betaalsystemen, een Multi-shop omgeving en white labelled digitale foto albums.

Wij zijn gedreven in ons vak, denken met u mee en zoeken naar de juiste oplossingen waarbij we kijken vanuit alle kanten naar de uitdaging die voor ons ligt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de perspectieven vanuit de bedrijfsdoelstellingen, bedrijfsprocessen, eindgebruiker en de omgeving.

We bereiken onze oplossingen door de inzet van multidisciplinaire teams. Dit kunnen software oplossingen zijn, maar we kunnen ook de behoefte aan een stuk consultancy invullen. Tenslotte kunnen we, om u nog beter van dienst te zijn, applicaties hosten of het applicatie management invullen.

1. Software Oplossingen

“Maatwerk waar standaard niet de juiste oplossing biedt”

QuadroVision helpt bij het maken van de juiste keuze in ontwerp en ontwikkeling van software, welke naadloos aansluit op uw wensen.
Voor meer informatie lees verder.
QuadroVision levert u modules of maatwerk ICT-producten voor het aansluiten van uw systemen onderling en op klanten en dienstverleners waardoor uw organisatie nog beter kan inspringen op de behoefte van uw klanten.
Voor meer informatie lees verder.
Het integreren van online betalingsmogelijkheden in uw dienstverlening voor uw klanten. Van de aansluiting op de door u gewenste leverancier tot een geheel op maat gemaakte oplossing.
Voor meer informatie lees verder
Vaak bieden standaard beschikbare webshops niet de gewenste branche specifieke functionaliteit. QuadroVision beschikt over een groot arsenaal aan Web Commerce onderdelen waarmee we snel een Web Commerce oplossing kunnen bieden die aansluit bij uw wensen.
Voor meer informatie lees verder.
Naast webwinkels voor een specifieke branche, beschikken we ook over een flexibel platform waarmee we zowel de producenten, leveranciers en groothandels als hun (weder)verkopers kunnen voorzien van geoptimaliseerde inkoop-, verkoop- en marketingfunctionaliteiten. Dit biedt alle partijen een win-win en nieuwe mogelijkheden.
Voor meer informatie lees verder.
Het ontwikkelen van apps (Android/IOS) is een specialistisch werk. Apps zijn natuurlijk niet meer weg te denken in het applicatie landschap van bedrijven. Voor meer informatie lees verder.

2. Consultancy

“Wij slaan een brug tussen uw business en IT”

In een vroeg stadium kunnen de consultants van QuadroVision u helpen met de vertaling van een business uitdaging naar een nieuw concept en van daaruit naar een werkende oplossing.
Voor meer informatie lees verder.
Vanuit uw marketing of business wensen wordt een architectuurplan opgezet en geadviseerd hoe uw wensen vertaald kunnen worden naar IT eisen.
Voor meer informatie lees verder.

3. Hosting & Services

“Sneller time to market via secure hosting”

Hosted Solutions is de superset van beschrijvingen en handelingen, nodig om de volledige levenscyclus van een applicatie te managen zonder dat u zich hier mee bezig hoeft te houden. Uitgangspunt is dat het niet de technologie zelf is die waarde toevoegt aan uw bedrijfsvoering, maar hoe dit wordt ingezet om tegemoet te komen aan de eisen van uw klanten. Onze dienstverlening is dan ook gericht op continuïteit, efficiëntie en aansluiting bij de behoefte van u en uw business.
Voor meer informatie lees verder.
Het effectief en efficiënt beheren en beheersen van de kwaliteit van uw ICT dienstverlening. Het omvat het geheel van Service Support en Service Delivery. De hoofdgedachte is dat ICT binnen uw organisatie geen kostenpost is, maar actief bijdraagt aan de toegevoegde waarde van uw bedrijf: het levert diensten aan (interne) werknemers en/of aan uw klanten. Dit kenmerkt zich door activiteiten met een zeer hoog netwerk– en samenwerkingsgehalte.
Voor meer informatie lees verder.
Back to Top