TNT Purchase Shops.

Project Description

Sure, we can!

De interne bestelprocessen binnen TNT waren omslachtig, ondersteuning door webwinkels om intern goederen te kunnen bestellen was gewenst.

Uitdaging

TNT zocht een platform waarop men met weinig inspanningen, zonder specifieke webtechnologie kennis, meerdere webwinkels kon inrichten voor meerdere categorieën van producten of thema’s binnen een categorie, en waarbij men gemakkelijk product-, klant- en prijsonderhoud moest kunnen plegen. Met andere woorden uitgebreide content- en datamanagementfuncties. Tevens moesten meerdere talen ondersteund worden en was integratie met een ERP-pakket noodzakelijk.

TNT heeft hieraan toegevoegd dat het webwinkelplatform ook gebruikt moest kunnen worden indien het fulfillment niet door specifieke afdelingen werd uitgevoerd. Dus, het platform moest aan meerdere logistieke functies kunnen worden gekoppeld. Tevens verwacht TNT in de toekomst haar dienstverlening uit te breiden met meer campagnematige acties, zoals het versturen van salespromo’s en nieuwsbrieven.

Oplossing

De combinatie van een standaardpakket, maatwerkconnectiesoftware en hosting door QuadroVision, resulteerde in de oplossing voor TNT.
Hierbij speelde de kennis van QuadroVision van webwinkels en logistiek gecombineerd met de kennis op het gebied van connectiviteit een belangrijke rol om de techniek aan te laten sluiten bij de wensen van TNT.

Voordeel

Door alles in één hand te houden heeft TNT het voordeel van een goede oplossing die volledig carefree onderhouden wordt. Het is eigenlijk een vorm van cloud offering.

Quote

Soms moet er snel geschakeld worden, terwijl er toch behoorlijk zware eisen gesteld worden aan de oplossing. QuadroVision heeft precies gedaan wat ze beloofd hadden en de oplossing voldoet erg goed, terwijl wij er geen omkijken naar hebben”.
Monique van der Klei, TNT

Toegepaste oplossingen

Project Details

  • Client TNT
  • Date 24/09/2013
  • Tags Custom Software Solution, Hosted Solutions, Web Commerce Software
Back to Top